Ravnenes Hvisken Universet


Malene Sølvsten har udgivet i alt 6 bøger – Ravnenes Hvisken trilogien, samt de to spin-offs Verden Styrter og Livets Blod.

Spående Vølve er det seneste udgivelse fra Malene Sølvsten og er en selvstændig prequel til trilogien.

Alle bøgerne er en del af Ravnenes hvisken universet.

 

Malene Sølvstens bøger er oversat til tysk, islandsk og udkommer på engelsk november 2023.

 

 

Ravnenes Hvisken: 1. del,  2016

 

Ravnenes Hvisken: 2. del 2017

 

Ravnenes Hvisken: 3. del, 2018

 

Verden styrter: 2018

 

Livets blod: 2019

 

Spående Vølve: 2023 – illustreret af forfatteren

 

Ravnenes hvisken, bog 1

17-årige Anne er en enspænder, der kun hænger ud med sin hund Monster. Hun er vant til, at andre enten afskyer hende eller ser lige igennem hende, men da hun starter i gymnasiet, er hun pludselig omgivet af klassekammerater, der søger hendes selskab. Hvorfor vil den gudesmukke Mathias, charmerende Luna og dragende Varnar pludselig være venner med hende? Kan hun stole på dem, eller ligger der noget bag?

Anne kan se hændelser i fortiden, men de drømmeagtige syn bliver pludselig meget virkelige, da der sker en række bestialske mord på unge piger på den egn, hvor Anne bor. Mord, som Anne har set i sine drømme. Snart er både både hun og hendes venner i fare, for morderen skyer ingen midler i sin jagt på sit næste offer. Han bliver ved, til han rammer den rigtige …

Ravnenes hvisken er en episk og medrivende fantasyroman, hvor krimiplot og overnaturlige kræfter mødes på en hidtil uset måde, da det viser sig, at mordene hænger sammen med en urgammel profeti om Ragnarok. Det går op for Anne, at hendes nye venner er direkte forbundet til de nordiske guder, og alle bærer på en viden om, hvem hun i virkeligheden er. Men er det for sent, da Anne selv får indsigt i sin hemmelige fortid og finder ud af, at hun er morderens næste og sidste offer?

Klik her for online læseprøve